Nova vest
Fudbal

Sreda, 10.09.2008.

23:27

Antić: Dobro počeli, izgubili snagu

Selektor Srbije Radomir Antić bio je zadovoljan igrom, ali ne i rezultatom posle poraza od Francuske (1:2).

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Antić je na konferenciji za novinare posle utakmice na Stadionu Francuska objadsnio da je zadovoljan nastupom u prvom delu utakmice, ali je dodao da su propuštene prilike u tom periodu omogućile Francuzima da preuzmu dominaciju.

"Čestitke Francuzima. Počeli smo odlično, ali su naši promašaji omogućili Francuzima da preuzmu inicijativu. U ključnom delu meča bili smo inferiorni na fizičkom planu. Izvući ćemo pouku i idemo dalje", rekao je Antić novinarima u Sen Deniju.

Antić se najpre osvrnuo na prvi deo utakmice.

"Igrali smo dobro, dobro smo kontrolisali loptu, imali smo dve situacije u kojima je sudija morao da sudi penal. Naši promašaji dozvolili su Francuzima da dođu do igre, jer su nam poljuljali samopouzdanje", rekao je Antić i osvrnuo se na nesrećni događaj sa samog početka utakmice.

"Žao nam je zbog brze povrede kapitena", rekao je Antić, koji je objasnio da su Stankoviću povređeni ligamenti.

Selektor Srbije objasnio je da je fizička inferiornost u dobrom delu drugog poluvremena najveći problem igre našeg tima.

"Pad na fizičkom planu od prvog gola Francuza do našeg gola bio je evidentan. U narednom periodu koncentrisaćemo se upravo na to. Bitno je da izvučemo pouku i nastavimo posao", završio je Antić.

Pročitajte izveštaj sa utakmice, izjave naših igrača i predstavnika francuskog tima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

158 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu