Nova vest
Fudbal

Subota, 12.07.2008.

23:30

OFK brani minimalac u Atini

Fudbaleri OFK Beograda sastaju se u nedelju od 18 časova u Atini sa Panioniosom u revaš meču drugog kola Intertoto kupa.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

U prvoj utakmici pre nedelju dana na Karaburmi OFK je pobedio 1:0 golom Andrije Kaluđerovća. Trijumf na svom terenu bez primljenog gola timu Mihajla Ivanovića daje realnu nadu za plasman u treću rundu. Ipak, Panionios je iskusan tim koji je prethodne dve sezone igrao u grupi UFEA kupa, i sigurno neće biti lako.

Trener Ivanović smatra da OFK ne sme da se brani u Atini.

„Pritisak Panioniosa sigurno nećemo izdržati bez primljenog gola, i zato mislim da ne smemo da se branimo. Mislim da ćemo morati da postignemo gol ukoliko želimo prolaz dalje. Upravo zbog toga u timu će biti dva napadača – Milić i Kaluđerović“.

Ivanović je dodao i da očekuje bolju igru grčke ekipe nego u Beogradu, i ističe da su se oni protekle sezone u šampionatu Grčke borili za Ligu šampiona.

„Oni će sigurno odigrati znatno bolje nego u prvom meču na Karaburmi. Nikako ne smemo da zaboravimo da je to tim koji se borio za Ligu šampiona, dok smo mi bili tek devetu u Meridijan Superligi. Oni su u prelaznom roku prodali samo jednog, a mi čak devet igrača“, smatar trener OFK Beograda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve