Sreda, 14.06.2006.

14:45

Navijač tuži selektora Janasa

Izvor: B92, Beta

Default images

Slabi nastup poljske reprezentacije na Svetskom prvenstvu u fudbalu toliko je iznervirao jednog poljskog navijača da selektora Pavela Janasa tuži sudu.

Zigmunt Jan Prušinjski iz mesta Ustka uveren je da je glavni krivac za sramotni poraz poljskih fudbalera u meču sa Ekvadorom upravo selektor Janas.

Sudskim putem zato traži odštetu od 2.500 evra za duševne patnje koje je pretrpeo gledajući tu utakmicu, javila je poljska agencija elektronskih medija IAR.

"Iskompromitovao je našu državu. U meni izazvao krajnju frustraciju i prouzrokovao nervni slom", objasnio je Prušinjski zašto tuži selektora od koga traži da mu pored pretrpljenih duševnih patnji nadoknadi i materijalnu štetu.

Utakmicu je gledao zajedno sa svojim prijateljima u renoviranom stanu, spremnom za iznajmljivanje, ali gosti nisu izdržali takvo nerviranje
zbog loše igre poljskih fudbalera i jedan je razbio flašu soka o zid, pa Prušinjski traži da mu Janas taj zid omala.

Jedini spas za selektora Janasa da se pored gneva poljskih navijača ne vucara još i po sudovima je da Poljska danas pobedi favorita Nemačku, jer je u tom slučaju Prušinjski voljan da povuče tužbu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: