Ronaldinjo do 2010. u Barseloni

Izvor: B92

Četvrtak, 01.09.2005.

18:52

Default images

Najbolji fudbaler sveta u 2005. po izboru FIFA Brazilac Ronaldinjo produžio je ugovor sa Barselonom na još dve sezone do 2010.godine.

25-godišnji superstar svetskog fudbala je došao u Kataloniju 2003.godine iz PSŽ-a u transferu vrednom 17 miliona funti. Po novoj klauzuli klub koji želi da ga otkupi od “Barse” (čitaj Čelsi) moraće da plati obeštećenje od 85 miliona funti!

Ostanak Ronaldinja na Kamp Nou samo je poslednji u seriji potpisa igrača koji su izneli najveći tere u prošlosezonskom osvajanju titule. Ekstenzije postojećih ugovora potpisali su i Eto,Deko,Ćavi i golman Viktor Valdes:

”Ne vidim sebe u nekom drugom klubu i ne želim da idem u neku drugu ekipu. Srećan sam u Barseloni i nadam se da ću ostati ovde još mnogo godina", rekao je Ronaldinjo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: