Nova vest
Košarka

Nedelja, 27.08.2017.

13:45

Kalinić: Osećam se loše, telo više ne može da izdrži

Za Nikolu Kalinića danas je dan odluke. Kada se ekipa ponovo okupi posle slobodnog vikenda, znaće se može li Kalinić na Evrobasket ili ne.

Izvor: B92

Autor:B92

Kalinić: Osećam se loše, telo više ne može da izdrži
Foto: Starsport

Po povratku reprezentacije iz Atine, gde je učestvovala na „Akropolis kupu“, Kalinić je požurio na nove preglede. Zbog bolova u leđima odigrao je samo dva pripremna meča i pitanje je koliko je spreman za ogromne napore koji ekipu očekuju na Evropskom prvenstvu.

„Još na početku leta osetio sam bol u leđima, mislio sam da će vremenom da prođe, ali na kraju se ispostavilo da su stvari ozbiljnije nego što je izgledalo u prvi mah. Problem su dve diskus hernije, situacija nije naivna, postoji mogućnost da se pogorša“, rekao je Nikola Kalinić za „Sportski žurnal“.

On kaže da oseća kao da se nalazi u začaranom krugu.

„Stvar može da se reši tako što ću da jačam mišiće, ali to mogu da radim tek kada prođe bol i ukočenost... Bio sam na magnetnoj rezonanci u Atini i ona je pokazala da stvari ne idu na bolje. Počnema da radim, pa me boli, pa stanem. Osećam se katastrofalno. Da nije bilo toliko otkaza verovatno bih već bio kući. Ali imam obavezu prema igračima... Ali i telo više ne može da izdrži...“, razočaran je Nikola Kalinić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

245 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve
Euroleague

"Nadam se da ću ostati"

Košarkaš Real Madrida Edi Tavares izjavio je da se nada da će postići dogovor sa "kraljevskim klubom" u vezi nastavka saradnje.

B92.Sport

19:18

13 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu