Ponedeljak, 07.08.2017.

08:25

Borba s vetrenjačama: Da li su gosti baš uvek u pravu?

Sudeći po pričama turističkih radnika, neke je goste jednostavno nemoguće zadovoljiti.

Izvor: punkufer.hr

Borba s vetrenjačama: Da li su gosti baš uvek u pravu?
Foto: Thinkstock

Australijski portal News.com.au nedavno je preneo priče radnika turističkih agencija koji su se u toku svoje karijere susretali s preteranim zahtevima i prigovorima gostiju.

To da je "gost uvek u pravu“ nekad jednostavno ne važi. Šta reći turisti koji se žali nato što ribe plivaju u plićaku i kako objasniti gostu na putovanju u Indiji, koji želi upoznati autentičnu kuhinju, da je kari sastavni deo indijske svakodnevice i da je suludo žaliti se na njegovo postojanje?

Jedna gospođa požalila se da bi sunčanje u toplesu trebalo da bude zabranjeno jer njen muž ceo dan gleda druge žene, a ista osoba je napisala da je "zastrašujuće koliko na plaži ima debelih ljudi".

Navedene priče objavljene su na Tviteru na stranici "Holiday Complaints", a u nastavku prenosimo neke od najbesmislenijih i najneobičnijih žalbi.

"Otišli smo u meksički restoran u Rimu, a konobar je bio Italijan. Rekli ste da je Italija najbolje mesto na kojem može da se proba autentična hrana.“

"Posetili smo Barselonu u januaru i nije bilo pretoplo."

"Zašto niko ne govori engleski? Otišli smo u Španiju i niko nije razumeo engleski. Nema šanse da ponovo idemo tamo.“

"More u Meksičkom zalivu je preslano. Niko mi nije rekao da je slano, bilo je užasno.“

"Rekli ste da se grad nalazi u blizini vulkana. Otišli smo do njega i nije bilo lave, mislim da je ipak reč o običnoj planini.“

"Životinje u zoološkom izgledaju tužno, pa su se moja deca zbog toga rasplakala. Zar radnici ne mogu da ih istreniraju da se smeju?“

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusija: Kinezi, nerazumni ste

Veliki sporazum o gasovodu između Rusije i Kine navodno je u zastoju zbog onoga što Moskva smatra "nerazumnim zahtevima Pekinga u pogledu cena i nivoa snabdevanja".

8:35

3.6.2024.

1 d

Podeli: