Izvor: B92

Turistička organizacija Beograda (TOB) organizuje 22. i 23. novembra dvodnevnu promociju našeg glavnog grada u Sankt Peterburgu, saopšteno je danas iz TOB.

Kako je navedeno, TOB prvi put u svojim dosadašnjim aktivnostima predstavlja glavni grad u Sankt Peterburgu, a pored Beograda, biće predstavljena i turistička ponuda Srbije, Republike Srpske i mogućnosti za putovanja nacionalnog prevoznika Er Srbija kao i Aerodroma Pulkovo.

Takođe, predstavnici TOB i Sankt Peterburga potpisaće Protokol o saradnji u oblasti turizma, a biće održani i poslovni sastanci sa predstavnicima tog ruskog grada, aerodroma Pulkovo, kao i sastanci predstavnika avio kompanija i organizatora putovanja iz Rusije i Srbije, na kome će se dogovarati modaliteti buduće saradnje i načini privlačenja većeg broja ruskih turista u Srbiju.

Na promociji u Sankt Peterburgu, predstaviće se turistička ponuda Beograda za rusko tržište, kao i ponuda Nacionalne turističke organizacije Srbije sa akcentom na predstojeću zimsku sezonu, ponudu kratkih odmora u gradovima, banjama i spa centrima, muzičke manifestacije, priroda i kulturno nasleđe Srbije.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.