Izvor: Izvor: novosti.rs, M. N., B92

Autor: {"id":163937,"id_news":683069,"name":"","surname":"Izvor: novosti.rs, M. N., B92"}

Odlična poseta u najvećem srpskom zimskom centru u kojem su uslovi za skijanje idealni, snega ima oko 80 centimetara, a u u februaru su najavljena još veća sniženja, u proseku za 10 do 15 odsto.

Vila „Raj“ na ekskluzivnom delu Kopaonika, tik uz hotel „Grand“, ponudila je svojim gostima specijalni aranžman - sedam noćenja za 102 evra. Do pre nekoliko dana smeštaj u ovoj vili koštao je 113 evra.

Još jeftinije može se prenoćiti u nekoj od vila ili apartmanskih naselja duž puta Rudnica - Kopaonik gde se trokrevetni apartman može iznajmiti i za 20 do 30 evra. Vlasnici vila i apartmana na ovaj način žele da privuku nove goste i što bolje iskoriste svoje kapacitete.

To čine i veći hoteli koji nude razne „akcije“ i u proseku su, u odnosu na raspust cene oborili za 20 odsto. Mada je interesovanje za zimovanje na Kopaoniku, gde je snega oko 80 centimetara, a uslovi za skijanje su idealni, veliko, novo obaranje cena, u proseku za 10 do 15 odsto, očekuje se krajem februara.

Iz Skijališta Srbije najavili su i akciju Nedelja za parove, u kojoj će parovi koji provedu sedam dana na Kopaoniku, Staroj planini i Torniku na Zlatiboru u periodu od 3-10. februara 2013. godine imati 15% niže cene ski karte, ali i drugih usluga.

Pored niže cene sedmodnevne ski karte, svi koji vole da skijaju u društvu svog partnera imaće mogućnost da plate i niže cene škole skijanja, rente opreme i smeštaja za 2 osobe.

Usaradnji sa svojim partnerima u tri najposećenija ski centra, Skijališta Srbije realizuju ovu akciju kako bi izašli u susret svojim najvernijim posetiocima.

"U ovom periodu zimske sezone najviše dolaze studenti, mladi ljudi i parovi bez dece, s obzirom da je dečiji raspust završen, i upravo zbog toga smo rešili da im ponudimo bolje uslove baš u terminu koji im najviše odgovara. Svi parovi koji kupe dve sedmodnevne ski karte 3. ili 4. februara imaju 15% popusta, a naši partneri su se potrudili da im i za druge usluge ponude niže cene, što svi zainteresovani mogu videti na našem sajtu“, istakla je Direktorka komercijalnih poslova Skijališta Srbije Jelena Đurić.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.