Moj put

A Coruña, grad jedne žene

Španska La Korunja u Galiciji (A Coruña) je mesto koje ima šarm lučkog grada. Pored arhitekture, prelepog reljefa, mnoštva rtova, zaliva, čarobnih plaža, očaraće vas i prelepa atmosfera, dobar duh grada i njegovih stanovnika.

Moj put četvrtak 2.02. 12:20 Komentara: 6

Roterdam, najveća evropska luka

Za Novu godinu se uglavnom trudimo da odemo na jug ako već nismo na skijanju. Ali, ove godine su naletele neke jeftine karte za Holandiju i ja sam ih, naravno, impulsivno kupila. Tek kasnije shvatila sam da će nam tamo biti hladno.

Moj put ponedeljak 16.01. 16:18 Komentara: 8

Šta sve možeš da vidiš u Tunisu za sedam dana

Mnogima je dovoljno da tokom godišnjeg odmora uživaju na plaži, u hotelu, šetnjama. Donekle se to i podrazumeva kada letujete u Tunisu. Ja takav vid turizma ne volim i smatram ga gubljenjem vremena. Ako ste od onih koji vole aktivan odmor, onda vam treba samo malo volje i organizacije da za isto to vreme obiđete čitav Tunis ili u našem slučaju krug od 1400 km. Ne verujete?

Moj put utorak 20.12. 14:42 Komentara: 8

Putovanje u Moskvu

Ima putovanja koja mi se dese slučajno, Moskva je jedno od njih. Imali smo već dva isplanirana puta u naredna tri meseca, a onda su naletele jeftine karte za Moskvu. I šta ću, idemo! Bio je početak aprila, nadali smo se samo da nije mnogo hladno, ali bilo je.

Moj put ponedeljak 12.12. 11:09 Komentara: 5

Lombardija i Komo, utočište za nepopravljive romantike

Zamislite da plovite istorijom. Da se ispred vas prepliću renesansa i 21. vek. Da postoji mesto koje vas uvlači u svoj mir, a koje je, s druge strane, toliko živo i u pokretu da vas savlada umor samo od pomisli na njega. A opet, vraćate mu se i upijate ga kao da ga nikad niste videli, kao da vas nije opilo stotinu puta dosad. Da, pričam vam o jezeru Komo.

Moj put sreda 7.12. 10:45 Komentara: 7
strana 1 od 27 idi na stranu