Nema sportskih takmičenja do daljeg

Izvor: B92

Nedelja, 16.03.2003.

09:48

Default images
Direktor Uprave za sport u Minstarstvu prosvete i sporta Vlade Republike Srbije, Dragan Vuksanović obavestio je granske saveze o privremenom prekidu sportskih takmičenja. U saopštenju se navodi:

"Povodom tragične smrti premijera, Dr Zorana Ðindića, Vlada Republike Srbije donela je odluku o proglašenju tri dana žalosti počev od četvrtka 13. marta 2003. godine. Sportske organizacije sa teritorije republike Srbije u navedenom periodu neće organizovati sportske manifestacije i takmičenja.

U nastaloj situaciji, zbog razloga koji su doveli do proglašenja vanrednog  stanja, u skladu sa aktom o proglašenju vanrednog stanja, privremeno se prekidaju, odnosno odlažu sve sportske manifestacije i takmičenja, koja se održavaju na teritoriji Republike Srbije. Prekid će trajati do prestanka razloga, koji su do prekida doveli, a najkasnije do ukidanja vanrednog stanja." - stoji u saopštenju Uprave za sport, Ministarstva za prosvetu i sport Vlade Republike Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: