Nastavlja se tradicija nakon 15 godina – veče privrednika u Zrenjaninu krajem februara

Unija poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina organizovaće 24. februara Veče privrednika na kojem će okupiti najuspešnije preduzetnike grada i okoline i tako nastaviti tradiciju koja nije praktikovana gotovo petnaest godina.

Izvor: volimzrenjanin.com

Sreda, 18.01.2023.

12:46

Nastavlja se tradicija nakon 15 godina – veče privrednika u Zrenjaninu krajem februara
Foto: Shutterstock/Nenad Nedomacki

Ova ugledna manifestacija nekada je okupljala brojne zanatlije grada, privrednike i poslovne ljude, a sada će na jednom mestu tradicija biti nastavljena, piše Volim Zrenjanin.

Tako je odlučilo rukovodstvo Unije poslodavaca Zrenjanina koja poslednjih godina ulaže trud da preduzetnički duh u gradu održi na visokom nivou, da olakša poslovanje svakoj firmi-članici i poveže one koji rade u bliskim strukama.

Veče privrednika biće prilika da se oda priznanje onim poslodavcima i preduzetnicima koji su održali duh zanatstva, tradiciju i porodično nasledstvo i čiji biznis, uprkos brojnim izazovima i krizama, opstaje decenijama.

Organizatori program čuvaju kao iznenađenje ali napominju da će biti raznovrstan i zabavan.

Skup će biti održan u Hotelu Vojvodina, 24. februara u 20 časova. Iz Unije poslodavaca Zrenjanina pozivaju privrednike da se prijave i dođu na ovo lepo i jedinstveno druženje u društvu svojih saradnika, članova porodice i svih onih koji su deo njihovog uspešnog biznisa. Cena za učešće na Večeri privrednika je 5.000 dinara po osobi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

22 h

Podeli: