Ponedeljak, 17.07.2023.

16:00

Beograđani će imati besplatan internet u gradskom prevozu: Naručeno 100 rutera i 1.000 SIM kartica

GSP Beograd raspisao je tender za besplatni internet u vozilima.

Izvor: eKapija/B.P.

Beograđani će imati besplatan internet u gradskom prevozu: Naručeno 100 rutera i 1.000 SIM kartica
Ilustracija/Foto: Viktor Kochetkov / Shutterstock.com

Kako je navedeno u specifikaciji posla, planirano je da se obezbedi usluga besplatnog interneta u vozilima i omogući putnicima njegovo korišćenje preko lokalnog "3G/4G Wireless router-a", prenosi eKapija.

"Za realizaciju ove usluge potrebno je isporučiti 1.000 SIM kartica formiranih u okviru iste grupe, koje imaju samo mogućnost "DATA" saobraćaja sa pristupom internetu na teritoriji Republike Srbije i primanje SMS poruka", stoji u dokumentaciji.

Ponuđač kome je dodeljen ugovor mora isporuči minimum 97 3G/4G Wireless routera, kao i 1.000 nalepnica za vozila koje obaveštavaju putnike da se u istom nalazi besplatan Internet.

Ponuđena količina prenetih podataka za sve uređaje zbirno na mesečnom nivou treba da bude minimalno 60 TB uz ugovornu obavezu od 24 meseca.

Brzine prenosa podataka moraju biti u okviru 4G mobilne tehnologije minimum 90 odsto vremena tokom trajanja ugovorene obaveze. Ponuđač kome je dodeljen ugovor je u obavezi da pruža uslugu maksimalnom mogućom brzinom dok se ne potroši količina podataka iz osnovne pretplate, a nakon toga po nižoj brzini koja se neće naplaćivati.

Cena posla je do 15 miliona dinara.

Tender je otvoren do 4. avgusta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: