Najslađi smotanko (VIDEO)

22. marta na Jutjub je postavljen video-snimak koji je do danas pogledalo više od četiri miliona ljudi. Pitate se - zbog čega? Odgovor se krije u glavnom akteru snimka, trogodišnjem zlatnom retriveru Fricu koji ima jednu neverovatnu sposobnost, bolje reći nesposobnost – Fric želi, ali ne ume da uhvati poslasticu ili užinu koju mu vlasnik dobaci.

Izvor: B92

Ponedeljak, 06.04.2015.

08:59

Default images
YouTube Printscreen

Svi znamo da je hvatanje hrane jedna od omiljenih „disciplina“ pasa. Promašaji i ispuštanje hrane „dopuštaju“ se štencima, ali vedar, zdrav i naravno uvek željan hrane, trogodišnji Fric nema opravdanje za niz neuspeha koji su dokumentovani na ovom videu.

-Na svoj Jutjub kanal postavio sam snimak koji slavi ovu njegovu slatku manu. Naravno, iako je malo smotan, to mu ne zaneramo i volimo ga kao da je najveštiji hvatač poslastica na svetu. Ipak, ne možemo da se tome ne nasmejemo! – rekao je Fricov vlasnik.

A sada pogledajte kako to izgleda – bez obzira na to da li je hrana mala ili velika, okrugla ili pločasta, Fric jednostavno ne može da je uhvati, ali ne prestaje da se trudi. Baš zbog te njegove upornosti na kraju se dogodilo čudo...

Pogledajte najslađeg smotanka među retriverima!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: