Transformisao svoj dom u raj za mačke

Od 1990. godine Piter Koen, građevinski preduzimač, troši na desetine hiljada dolara na preuređenje svoje kuće kako bi ona postala idealno mesto za život njegovih brojnih mačaka.

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.01.2015.

13:21

Default images
YouTube Printscreen

Piter već godinama gradi šarene i komplikovane mreže tunela, rampi i staza kako bi njegove i mačke njegovog cimera uživale.

Trenutno ima 15 mačaka i sve su spasene iz prihvatilišta.

“Trudim se da udomim mačke koje drugi ljudi ne žele, naročito one koje su prošle kroz neka traumatična iskustva”, izjavio je Koen za Hafington post.

Piter je navodno samo za staze za mačke potrošio oko 40.000 dolara.

“To je mnogo više novca nego što bi normalna osoba potrošila, ali ja volim svoje mačke, svoju kuću i umetnost i sve što sam uradio, uradio sam za sebe i svoje mačke.”

“Omogućavanje boljeg života za napuštene mačke koje vam pružaju bezuslovnu ljubav je moj način da im se za tu ljubav i odužim”, rekao je Koen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: