Roksanda Babić

urednica kratkih vesti i prezenterka

Izvor: B92

Utorak, 05.09.2006.

15:00

Default images

Diplomirani novinar-master, a trenutno je na doktorskim studijama iz komunikologije na Fakultetu za kulturu i medije.

Na B92 radi od 2003. Počela je kao reporterka i voditeljka kratkih vesti. Bavila se uglavnom socijalnim temama i toplim ljudskim pričama. Poslednjih godina je prezenterka centralnih jutarnjih vesti. Vodila je i info-tejment šou „Stanje nacije“.

Iako je karijeru počela na TV Politika kao voditeljka IT emisije Game Over, a posle bila stipendista RTS-a u projektu „Nova TV lica“, najviše voli rad u informativnoj redakciji. Adrenalin koji stvara rad na vestima za nju je nezamenjiv.

Prošla je brojne treninge za reportere i prezentere koje su organizovali BBC, ECBJ, IREX, ANEM i RAI.

Učestvovala je u radionicama o omladinskoj politici, civilnom dijalogu među različitim nacijama na Balkanu, kao i NATO integracijama, u organizaciji nevladinih organizacija sa područja bivše Jugoslavije.

Pored televizijske karijere, radi i kao asistent na Fakultetu na kulturu i medije i pomaže u edukaciji budućih novinara i PR menadžera.

Kondiciju održava treninzima u teretani.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: