Brojni koncerti za Dan zaljubljenih

Povodom Svetog Trifuna, koji se iz godine u godinu i u Srbiji sve češće proslavlja kao Dan zaljubljenih, u ponedeljak će u Beogradu biti održano više koncerata domaćih i izvođača iz regiona.

Kultura

Izvor: B92

Nedelja, 13.02.2011.

10:39

Default images

U Centru "Sava" koncert će održati priznati umetnik zabavne i evergrin muzike Leo Martin. Martina će pratiti Umetnički ansambl Ministarstva odbrane "Stanislav Binički" pod dirigentskom upravom Vojkana Borisavljevića, a specijalni gost biće primadona Jadranka Jovanović. Publiku očekuje, kako je Martin ranije najavio, "lepo ljubavno veče", više od dva sata poznatih ljubavnih balada, ali i nove pesme umetnika iza koga je 40 godina duge uspešne karijere i hitovi poput "Odiseja", "Zbogom, Kristina", "Ja te volim", "Svet bez tebe".



Zagrebački retro pop sastav „Džinks (Jinx)" održaće koncert u velikoj dvorani Studentskog kulturnog centra Beograd, na kome će predstaviti novi album "Diksilend", sa koga su se već izdvojili hitovi "Da smo se voljeli manje" i "Na zub su me uzeli, mama". Bend, koji je pre nešto više od godinu dana premijerno nastupio u Beogradu i napunio salu "Amerikana" Doma omladine, pored novih pesama, podsetiće beogradsku publiku i na stare hitove.

Bečejska grupa "Eva Braun" na koncertu u beogradskom „Gan" klubu prvi put uživo će izvesti nekoliko novih pesama sa povratničkog CD-a „Playback", koji bi trebalo da se pojavi na proleće.



U restoranu „Cantina de Frida", za Dan zaljubljenih, biće organizovano specijalno veče uz melodije proslavljenog hrvatskog rok muzičara Nena Belana. Posetioci će biti u prilici da uživaju uz sve hitove iz plodne Belanove karijere, od pesama „Pričaj mi o ljubavi" i „Stojim na kantunu", iz perioda grupe „Đavoli", do pesama „Sunčan dan" i „Rijeka snova".

U Domu sindikata nastupiće pop pevač Željko Vasić, dok će u intimnoj atmosferi Pozorišta na Terazijama hrvatska pevačica Nina Badrić održati dva koncerta pod nazivom „Ljubavna priča". Popularna pevačica će izvesti ljubavne balade u novim aranžmanima, koje je posebno za ovu priliku uobličio gitarista Ante Gela.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

23 h

Podeli: