Stray Dogg - "Disappear" (VIDEO)

Pred festival "Americana Night" koji će se u petak 24. maja održati u Domu omladine Beograda, grupa Stray Dogg objavila je spot za pesmu "Disappear", drugi video s albuma "Fire's Never Wrong".

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 15.05.2013.

12:20

Default images

Spot je nastao u produkciji SENSE kolektiva i za njega su zaslužni producent Milan Stojanović, snimatelji Branimir Milovanović i Vladimir Ilić i montažer Bojan Kosović.

U recenziji drugog studijskog albuma grupe Stray Dogg Vladimir Skočajić je napisao: “Fire’s Never Wrong” svakako je jedan od najlepših domaćih albuma iz prošle godine. Entuzijazam, talenat i kvalitet, retko kada su išli ruku pod ruku ležernijim korakom." Recenziju pročitajte ovde.

Festival "Americana Night" na kojem će nastupiti četiri izvođača koja u svom izrazu suptilno "tumače" bogato nasleđe američke rok i folk muzike - Stray Dogg, Wooden Ambulance, On Tour i Ana Ćurčin - održaće se u petak 24. maja u 20h u Velikoj sali DOB-a.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: