Darkwood Dub za doček u Novom Sadu

Ljubitelji kvalitetnog zvuka, dobre energije i sjajnog provoda imaće priliku da u novosadskom klubu Quarter dočekaju 2013. godinu uz čuveni sastav Darkwood Dub.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 27.12.2012.

16:05

Default images

B92 i Darkwood Dub poklanjaju vam 3x5 ulaznica za doček u klubu Quarter! Vreme za prijavu za učešće u nagradnoj igri je završeno.

Odabrane liste na zabavu uvode najviše 5 osoba, a dobitnici nagrada biće obavešteni direktno od organizatora. Posle veoma uspešne turneje sa Biserom Veletanlić koja je počela baš u Novom Sadu, i nakon nastupa u brojnim pozorištima i spektakularnog beogradskog Sava centra, Darkwood Dub se vraća klupskom repertoaru.

U vrlo posebnoj atmosferi novogodišnje noći, kao stvorenoj za prisniji kontakt sa publikom, svi zainteresovani imaće priliku da uživaju u starim hitovima, ali i pesamam sa aktuelnog albuma.

PROČITAJTE: Darkvudi i Bisera: Ima dana kad je nada dovoljna...

Ulaznice po ceni od 1.200 dinara su do 31. decembra u prodaji na Gigstix prodajnim mestima – Pariski magazin (Kralja Aleksandra 12), Bulevar Books (Bulevar oslobođenja 60), knjižara Serendipiti (SPENS, Sutjeska 2) i Cafe Macchiato (TC Merkator).

Na samo veče dočeka, ulaznice možete da kupite i na ulazu u klub Quarter (Kineska četvrt, Bulevar Despota Stefana 5) od 22h po ceni od 1.500 dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: