Novi Bond film zvaće se "Spektra"

Novi film u serijalu o Džejmsu Bondu zvaće se "Spectre" (Spektra), saopšteno je danas u Londonu.

Kultura

Izvor: B92, Tanjug

Četvrtak, 04.12.2014.

13:25

Default images

I ovog Bonda režiraće Sem Mendez, a po četvrti put glavnu ulogu će igrati Danijel Krejg. Kako prenose mediji, oskarovac Kristof Valc igraće lika po imenu Oberhauser u 24. fimu o tajnom agentu 007. Ranije se spekulisalo da će se deo snimanja obaviti i u Srbiji.

Saopštena su i imena drugih glumaca koji će igrati u ovom filmu - Lea Sejdu ("Plavo je najtoplija boja") igraće Madelen Svan, Monika Beluči će glumiti Lusiju Skijaru. Dejvid Bautista će igrati gospodina Hinksa, a Endru Skot (Morijarti iz BBC-evog "Šerloka") Denbrija. "Kriptična poruka iz Bondove prošlosti podstiče ga da otkrije zlokobnu organizaciju", tako zvuči sinopsis EON produkcije, MGM-a i Sonija. "Dok se M bori protiv političkih sila da održi tajnu službu u životu, Bond guli slojeve prevare kako bi otkrio užasnu istinu iza Spektra".
Novi Bond biće sniman u Londonu, Rimu, Meksiku, Maroku i Austriji, a u njemu će se pojaviti i novi Aston Martin - DB10 specijalno stvoren za film.

"Spektra" u bioskope širom sveta stiže 6. novembra 2015.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Podeli: