Da li je ovo novi Džoker?

Veoma težak zadatak da nasledi nezaboravne Džeka Nikolsona i Hita Ledžera u ulozi Džokera mogao bi da dobije Džared Leto, pišu holivudski mediji.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 11.11.2014.

16:07

Default images

Sudeći po prvim reakcijama na internetu, glumac koji je lomio srca tinejdžerki kao Džordan Katalano u serjii "Moj takozvani život", zatim pokazao kakav je glumac u "Rekvijemu za snove" Darena Aronofskog, da bi ove godine dobio Oskara za sporednu ulogu u filmu "Poslovni klub Dalas", mnogima se čini kao pogrešan izbor.

Ipak, frontmen benda "30 seconds to Mars" je više puta pokazao da se mnogo toga krije iza lepog lica, pa čak i doza "ludila" i te kako potrebna za tumačenje jednog od najluđih stripskih/filmskih zlikovaca svih vremena.

Navodno su producenti filma "Suicide Squad" (2016) potpuno uvereni da je on pravi čovek za ulogu u filmu koji će se baviti pre svega "drugorazrednim" zlikovcima, pa i Džokerovom saradnicom i povremenom ljubavnicom Harli Kvin. Ta uloga bi trebalo da bude dodljena glumici Margo Robi ("Vuk sa Volstrita").

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: