Osvojite karte za “Usamljenog rendžera”

Film "Usamljeni rendžer" u režija Gora Verbinskog biće premijerno prikazan 3. jula u bioskopu "Kolosej", a B92 i "Taramaunt film vam poklanjaju karte za projekciju ovog filma.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 21.06.2013.

14:03

Default images

Od producenta Džerija Brukhajmera i reditelja Verbinskog, filmskog tima koji stoji iza blokbaster franšize "Pirati sa Kariba" stiže uzbudljiva avantura puna akcije i humora, u kojoj je dobro poznati maskirani heroj oživljen na nov način.

Indijanski ratnik Tonto, koga igra Džoni Dep, priča do sad nepoznate priče koje su transformisale Džona Rida (Armi Hamer), čoveka od zakona, u legendarnog borca za pravdu.

Uz mnogo iznenađenja i duhovitih sukobljavanja ovi nesvakidašnji heroji moraće da nauče da rade zajedno i da se bore protiv pohlepe i korupcije.

Film će od 4. jula biti na redovnom repertoaru domaćih bioskopa.

Brukhajmer kaže: „Znali smo da je vreme za ponovno rađanje vesterna kroz Usamljenog rendžera, isto kao što smo znali da je vreme da se gusari vrate na ekrane sa Piratima sa Kariba, pre sada već deset godina. Postoji razlog zašto ljudi vole te žanrove i likove već decenijama i znali smo da će biti pun pogodak vratiti ih na novi, svež i uzbudljiv način.“

Verbinski je bio zainteresovan da režira „Usamljenog rendžera“, ali samo ukoliko mu bude dozvoljeno da klasičnu priču „okrene naopačke“. Verbinski ovim povodom kaže: „Ako ste fan originalne TV serije, film će vas iznenaditi. Svi znaju tu priču, ali, to nije priča koju ćemo mi da ispričamo. Mi ćemo to raditi iz Tontove perspektive, kao kada biste priču o Don Kihotu pripovedali iz ugla posmatranja Sanča. Ja bih rekao da je ovo priča o drugarstvu, jedna akciona avantura, sa mnogo ironije i humora, dovoljno da filmu da osobeni šmek.“

B92 i "Taramaunt film" vas vode na projekciju filma "Usamljeni rendžer" u biskopo Kolosej u sredu 3. jula u 22:00. Prijavite se na art@b92.net, ostavite ime, prezime, kontakt telefon i u sunbektu poruke obavezno upišite "Usamljeni rendžer".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: