Kultura

Sreda, 12.12.2012.

12:43

Trejler za "Supermena" samo na B92

Ekskluzivno na B92 pogledajte prvi trejler za novi film o Supermenu sa srpskim prevodom, "Čovek od čelika" (Man of Steel) u režiji Zaka Snajdera sa Henrijem Kevilom u glavnoj ulozi.

Izvor: B92

Default images

U Panteonu superheroja, Supermen je najpoznatiji i najpoštovaniji lik svih vremena. Klark Kent/Kal-El (Henri Kavil) je mladi novinar dvadesetih godina koji se oseća otuđenim zbog moći koje prevazilaze maštu.

Transportovan na Zemlju pre mnogo godina sa Kriptona, napredne planete, Klark se bori sa velikim pitanjem "Zašto sam ovde?"

Vaspitavan u sistemu vrednosti svojih novih roditelja Marte (Dajan Lejn) i Džonatana Kenta (Kevin Kostner), Klark ubrzo otkriva da posedovanje nadljudskih moći podrazumeva i donošenje veoma teških odluka. Kada je svetu stabilnost najpotrebnija, on biva napadnut.

Hoće li njegove sposobnosti biti upotrebljene kako bi se održao mir ili će poslužiti da se zavadi i vlada? Klark mora da postane heroj poznat kao Supermen, ne samo da bi bio poslednji svetionik nade za svet, već i da bi zaštitio one koje voli.

Uz Kevila, glavne uloge igraju Ejmi Adams i Rasel Krou, a svetska premijera filma zakazana je za 20. jun 2013.

Novi film o Supermenu već je izazvao polemike pošto je reditelj Snajder izjavio da u njegovoj verziji junak neće nositi prepoznatljive crvene gaćice kao deo kostima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

18 h

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

1 d

Podeli: