Koncert Aleksandre i Kornelija Kovača

Aleksandra i Kornelije Kovač koncertima u Beogradu, koji će se održati 14. marta 2015. godine u Zadužbini Ilije M. Kolarca, i 20.marta u Sinagogi u Novom Sadu započinju regionalnu turneju.

Izvor: B92

Petak, 20.02.2015.

12:44

Default images

Turneja će publiku širom Srbije i ex-Yu provesti kroz najveće hitove jugoslovenskog popa i roka koje je komponovao Kornelije Kovač, ali i kroz opus jedne od naših najznačajnijih kantautorki, Aleksandre Kovač.

U akustičnoj postavci klavira i glasa ovo dvoje umetnika će predstaviti publici neke od najlepših pesama našeg podneblja i priče o njihovom nastanku.

Jedinstvena prilika da čujete jednog od naših najznačajnijih kompozitora i klavijaturista uživo i vidite oca i ćerku zajedno na bini u emotivnom muzičkom vremeplovu jedinstvenom na našim prostorima.

Odslušajte i novu kompoziciju Aleksandre Kovač koja je objavljena na Dan zaljubljenih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: