Guns N’ Roses zatvaraju EXIT

Poslednje večeri ovogodišnjeg festivala EXIT na glavnoj festivalskoj bini 15. jula nastupiće dva velika imena muzičke scene američki bend Guns N’ Roses i australijski rokeri Wolfmother.

Izvor: B92, Beta

Nedelja, 15.07.2012.

15:14

Default images

Legendarni američki rokenrol bend Guns N’ Roses bi trebalo da na glavnu binu EXIT-a izađe oko 23h, a pre njih će se publilci predstaviti Wolfmother čiji se nastup očekuje u 21.15 sati. Na glavnoj bini će poslednjeg dana nastupiti i domaći bendovi Žene kese i Partibrejkers.

Na „Fjužn“ bini publiku 15. jula očekuju nastupi švedskog elektro pop benda LIttle Dragon, zatim Dječaka iz Hrvatske, francuskoog benda Citizens!, a poslednji nastup na ovoj bini za ovu godinu biće koncert grupe Eyesburn iz Beograda.

Gosti radija B92 od 18h u našem studiju iza glavne bine na Petrovaradinskoj tvrđavi danas će biti Partibrejkers, Wolfmother, Dječaci, Little Dragon, Guns 'n' Roses, Citizens i Laurent Garnier.

U okviru projekta "Multikulturalizam u muzici", čiji je cilj da pokrene saradnju po pitanju muzičkog multikulturalizma u celoj Evropi, na „Fjužn“ bini će se predstaviti i sastav Buraka Som Sistema.

Dance arena će poslednjeg dana festivala ugostiti Knife Party, di-džej dvojac sastavljen od nekadašnjih članova benda Pendulum, a zatim će nastupiti Laurent Garnier.

Dance arenu će tradicionalno zatvoriti di-džej Marko Nastić, zajedno sa Dejanom Milićevićem i Markom Milosavljevićem, a njihov nastup počeće u pola sedam ujutru.

Na „Eksploziv“ bini, namenjenoj ljubiteljima tvrdog gitarskog i metal zvuka, pola sata posle ponoći nastupiće legendarni bend D.R.I. iz Amerike.

Na „Peep Show“ bini koja je prvi put predstavljena na EXIT-u ove godine, u dva sata će nastupiti di-džej Lenhart Tapes, koji muziku pušta sa audio kaseta i četiri vokmena.

Trinaesti po redu EXIT festival u Novom Sadu počeo je u četvrtak 12. jula, a na njemu će ove godine do kraja nastupiti preko 400 stotine izvođača.

Kompletnu satnicu EXIT-a pogledajte OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: