Bijonse 26. aprila u Zagrebu

Jedna od vodećih pop zvezda, glumica i pevačica Bijonse (Beyonce) nastupiće 26. aprila 2009. godine u zagrebačkoj Areni, u sklopu promotivne turneje "I am...", saopštila je promoterska kuća "Lupa".

Izvor: B92

Ponedeljak, 15.12.2008.

12:44

Default images

Na ovom nastupu Bijonse će promovisati novi album "I am Sascha Fierce" koji od pojavljivanja sredinom novembra ne silazi s vrhova muzičkih top lista.

Evropski deo turneje "I am...", upravo i počinje u Zagrebu, a trajaće 2 meseca i obuhvatiti 22 grada.

Ovo je, kako je najavljeno u saopštenju organizatora, jedna od produkcijski najzahtevnijih turneja, što se tiče izvođenja pesama, koreografije,, kostima. Na turneji "I am..." Bijonse sarađuje sa kultnim modnim dizajnerom Tijerijem Muglerom, koji je osim kreativnog savetovanja scenskog nastupa zaslužan i za maštovite i seksipilne kostime.

Sve informacije o koncertu Bijonse u Zagrebu kao i informacije o ceni ulaznica možete naći ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: