Led Zeppelin uskoro na turneji

Gitarista sastava „Led Zeppelin“ Džimi Pejdž saopštio je da će bend uskoro krenuti na turneju uprkos izjavama članova benda da je koncert u areni „O2“ u Londonu bio njihov poslednji zajednički nastup.

Izvor: B92

Ponedeljak, 09.06.2008.

13:00

Default images

Pejdž je novinarima izjavio da je bend spreman da se u potpunosti posveti nastupima, iako je koncert u areni "O2" u Londonu u čast preminulog osnivača izdavačke kuće „Atlantic Records“ Ahmeta Erteguna trebalo da bude njihov poslednji nastup.

Uprkos trenutnoj turneji Roberta Planta sa Alison Kraus na kojoj promoviše njegov novi album "Raising Sand", bend je spreman da krene na veliku turneju tokom 2009. godine.

Plant je takođe tokom svoje turneje izvodio veliki broj pesama sastava „Led Zeppelin“ poput „When The Love Breaks“, „Black Dog“ i „The Battle of Evermore“.

Među najpoznatijim pesmama sastava „Led Zeppelin“ nalaze se numere „Stairway To Heaven“, „Whole Lotta Love“, „Kashmir“ i „Communication Breakdown“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Podeli: