Četvrtak, 24.06.2010.

16:51

Štrumpfastičan 3D povratak

Film o malim, plavim Štrumpfovima, rađen u 3D tehnologiji, premijerno će biti prikazan u Srbiji 11. avgusta 2011. godine.

Izvor: Beta

Default images

Distributerska kuća „Tuck“ najavila je da će ovaj igrano-animirani film biti sinhronizovan na srpski, ali nije precizirano koji će glumci učestvovati u sinhronizaciji. U saopštenju se navodi da će se u filmskoj verziji Štrumpfovi naći u Njujorku. Naime, kada ih zli Gargamel najuri iz njihovog sela, Štrumpfovi će se naći usred njujorškog Central parka. Oni će morati da pronađu način kako da se vrate u svoje selo, pre nego im Gragamel uđe u trag.



Popularnu animiranu seriju „Štrumpfovi“ kompanija „Sony Pictures Animation“ odlučila je da pretvori u 3D film, koji će u bioskope širom sveta stići početkom avgusta. Na čelu snimanja koje je počelo krajem marta u Njujorku našao se reditelj Raja Gosnell. Gargamela bi trebalo da igra Hank Azaria, član ekipe glumaca koja sinhronizuje „Simpsonove“, a glas Štrumpfeti pozajmiće Kety Perry.

Za nastanak Štrumpfova zadužen je belgijski crtač Peyo, koji je davne 1958. godine objavio strip sa ovim junacima u jednom belgijskom časopisu. Potom je usledila i animirana serija, koja je ubrzo sinhronizovana za američko tržište.

Sajt IGN stavio je Štrumpfove na 97. mesto najboljih animiranih serija svih vremena. Povodom pedeset godina od nastanka Štrumpfova, i osamdeset godina od rođenja njihovog kreatora, u Belgiji su proizvedeni novčići od po 5 evra, sa likovima plavih junaka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Nova pravila

Putnici iz Srbije neće moći u EU bez ovog odobrenja

Nacionalna asocijacija turističkih agencija Srbije (NATAS) podsetila je danas da će srpski putnici od 2025. godine morati da se prijave na Evropski sistem za odobravanje putovanja ETIAS kako bi dobili neophodno "putno odobrenje" za ulazak u zemlje članice EU.

13:35

30.5.2024.

1 d

Podeli: