Petak, 14.01.2022.

11:00

Spoj želja korisnika i Samsung tehnologije – Galaxy S21 FE 5G

Kada dođe vreme za zamenu starog telefona novim, naša očekivanja porastu u odnosu na prošli put. Samsung je zbog toga lansirao novi telefon Galaxy S21 FE 5G, koji se odlikuje odličnim performansama, kao i kvalitetnim, elegantnim dizajnom, a sve u cilju izražavanja sopstvenog stila i ličnosti korisnika putem malog, pametnog uređaja.

Izvor: Samsung

Spoj želja korisnika i Samsung tehnologije – Galaxy S21 FE 5G
Foto: Samsung

Sve ljubitelje moderne tehnologije će oduševiti superbrzi Galaxy procesor, brzina osvežavanja od 120Hz, jasna visokokvalitetna grafika, kao i kvalitet slike, međutim, želje koje fanovi izražavaju često se tiču kamere, dizajna, kao i mogućnosti sopstvene kreativnosti prilikom „uređivanja“ telefona. Kako bi i ovog puta ispunio sva očekivanja, Samsung je svojim fanovima pružio najbolje.

Novi telefon u omiljenim bojama

U moru mobilnih telefona gde svi liče jedan na drugi, Galaxy S21 FE 5G se izdvaja kao telefon koji, pored toga što se može pohvaliti elegantnim i tankim telom od samo 7,9 mm, sve korisnike će oduševiti i nijansama u kojima se može pronaći, a to su maslinasta, boja lavande, bela i grafitna, koje dolaze sa modernim unapređenim mat efektom, što ga definitivno čini još atraktivnijim. Među korisnicima je omiljen i veoma popularan i okvir Contour-Cut, koji se neprimetno integrše s kamerama, a pošto na taj način kreira jedinstven izgled uređaja, jasno je zašto se proizvođač odlučio da njime unapredi i ovaj model.

Obogati svoj "selfie svet"

Foto: Samsung
Bez obzira na to da li se nalazimo u školi, na fakultetu, poslu ili u izlasku, uspomene se stvaraju na svakom koraku, a mobilni telefon je uvek tu da ih zabeleži. Najživopisnije fotografije omogućavaju zadnja ultraširoka, kao i širokougaona kamera od 12 MP, dok se ništa manje ne očekuje ni od telefoto kamere od 8MP, koja vas definitivno može pretvoriti u umetnika. Za najbolje selfije zaslužna je prednja kamera od čak 32MP, što predstavlja glavni zahtev korisnika koji je Samsung ispunio, a kod koje možete uključiti opciju AI Face Restoration, što će učiniti da najbolje ispadnete na svakoj fotografiji zahvaljujući poboljšanoj funkciji sređivanja lica na bazi veštačke inteligencije, međutim, kada i u večernjim i noćnim satima poželite visoki kvalitet fotografije, unapređena Night Mode opcija „priskače“ u pomoć. Svaki provod sa porodicom i prijateljima možete zabeležiti opcijom dvostrukog snimanja, čime ćete pokrenuti i prednje i zadnje sočivo, pa ćete u svom telefonu sačuvati atmosferu koja se nalazi kako ispred, tako i iza vas.

Kreativnost se prepoznaje na tvom ekranu

Foto: Samsung
Za sve korisnike i fanove najnovije, vrhunske tehnologije, Samsung je ovim modelom ponudio intuitivni korisnički interfejs One Ul 4, kojim možete da kreirate svoje idealno mobilno iskustvo, prilagođeno svim vašim zahtevima i željama. Opremljeni bogatijim opcijama, većom kontrolom privatnosti i proširenim funkcijama vaš osnovni ekran, ikonice, obaveštenja i pozadine mogu da budu podešeni baš onako kako vama odgovara, a zahvaljući savršenom povezivanju sa Samsung ekosistemom, telefon možete upariti sa drugim Galaxy uređajima koje posedujete i tako kreirati sopstvenu Galaksiju u svetu tehnologije.

Više informacija o samom uređaju možete pronaći na sajtu: https://www.samsung.com/rs/smartphones/galaxy-s21-5g/galaxy-s21-fe-5g/

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: