Sreda, 22.01.2020.

07:40

AMSS: Suvi kolovozi, magla i sumaglica otežava vožnju

Vozače će i danas pratiti uglavnom suvi kolovozi jer se ne očekuju padavine, ali će zato magla i sumaglica otežati vidljivost u jutarnjim satima, saopštio AMSS.

Izvor: Tanjug

AMSS: Suvi kolovozi, magla i sumaglica otežava vožnju

Magla se u pojedinim krajevima Srbije može zadržati većim delom dana što će sigurno otežavati vožnju i donositi vlažne, a mestimično i klizave kolovoze.

Najveća gustina magle je na putevima koje prolaze pored reka, jezera i u kotlinama gde su zbog nje i kolovozi vlažni pa je zato na njima prisutna velika opasnost od stvaranja poledice.

Vozačima savetujemo da voze oprezno, drže veće odstojanje između vozila, ali i da dodatno smanje brzinu kada prelaze mostove i nadvožnjake.

Na naplatnim rampama u Srbiji nema zadržavanja.

Nema dužih zadržavanja ni na putničkim terminalima na graničnim prelazima u Srbiji, ali AMS S podseća da često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i izlazu iz Madjarske i Hrvatske.

Tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na srpskim graničnim prelazima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Svet

Svet na ivici: Amerika ulazi u veliki rat?

Bajdenova administracija je sve više zabrinuta da bi se eskalacija sukoba i razmena raketa između Izraela i Hezbolaha mogla proširiti na čitav region, rekli su američki zvaničnici za CBS Nevs u petak.

22:13

15.6.2024.

1 d

Podeli: