"Plutanjem po Savi" pokušali iz Srbije da uđu u BiH

Pripadnici Policijske uprave Bijeljina i Granične policije BiH spasli su iz Save u blizini graničnog prelaza Rača četiri migranta iz Irana, javlja Fena.

Izvor: B92

Subota, 31.03.2018.

21:49

Ilustracija: Tanjug / Dušan Anièiæ

"U pitanju su migranti, koji su najverovatnije plutali rekom Savom iz pravca Republike Srbije, prešli na bh. područje te proveli dva dana na ostrvu nabujale reke. Nakon višesatne akcije spaseni su od sigurne smrti", saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Iz bijeljinske policije napominju je sve prijavila N.Dž. iz Sarajeva koja je navela da je dobila tu informacije od međunarodne organizacije “Lekari bez granica”.

Prema njenim rečima, iz “Lekara bez granica” su naveli da su u kontaktu sa migrantima iz Irana koji plutaju na komadima drveta na reci Savi i da su životno ugroženi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: