Veoma hladno, vetrovito i sa snegom

U Srbiji će sutra biti oblačno sa snegom, vetrovito i veoma hladno s temperaturom ispod nule, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Izvor: B92

Nedelja, 25.02.2018.

23:46

Veoma hladno, vetrovito i sa snegom
Ilustracija: Thinkstock

Vetar će umeren i jak, istočni i severoistočni. Najniža temperatura kretaće se od minus sedam do minus četiri, a najviša od minus pet do minus dva stepena.

U Beogradu će biti oblačno sa snegom, vetrovito i veoma hladno, sa stvaranjem i povećanjem visine snežnog pokrivača. Vetar će biti umeren i jak, istočni. Najniža temperatura će biti minus šest a najviša minus tri stepena.

U Srbiji će do četvrtka biti veoma hladno s ledenim danima. U utorak i sredu očekuje se mestimično slab sneg, a u noći između srede i četvrtka kratkotrajno razvedravanje. U četvrtak ponovo će doći naoblačenja sa snegom.

U Beogradu se predviđa slično vreme u istom periodu.

Biometeorološka prognoza za ponedeljak, 26, februar 2018:

Biometeorološke prilike nepovolјno će uticati na hronično obolele osobe, pogotovo na srčane i cerebrovaskularne bolesnike. Mogući su nervoza, glavobolјa i reumatski bolovi kao meteoropatske reakcije. Osećaj hladnoće može biti pojačan zbog vetra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: