Stefanović o "hapšenju bivšeg marinca", MUP se ne oglašava

Posle pisanja tabloida Informer o hapšenju “ubice u Beogradu“ oglasio se i ministar unutrašnjih poslova i funkcioner SNS Nebojša Stefanović.

Izvor: B92, FoNet

Utorak, 06.02.2018.

15:21

Stefanović o
FOTO TANJUG/ TANJA VALIC/ bk

Kako prenosi agencija Fonet, on je gostujući na TV Pink rekao da je u “štek-stanu u Beogradu uhapšen Korbet D., bivši marinac i da je kod njega pronađen pištolj CZ-99 sa izbrisanim brojem“.

Stefanović je, odgovarajući na pitanje da li je uhapšeni spremao atentat rekao da “ne sme da iznosi mnogo detalja“.

"Policija je imala informacije o ovom licu koje je kod sebe imalo oružje sa izbrisanim brojem. To govori da je očigledno da se nešto dešavalo, ali više informacija ne mogu da iznosim", rekao je Stefanović.

On je dodao da “pripadnici MUP rade svoj posao i da se nada da će doći do rezultata“.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova nije stiglo zvanično saopštenje o hapšenju.

Takođe, ostaje nejasno da li je Stefanović tu izjavu Pinku dao u svojstvu funkcionera SNS ili ministra unutrašnjih poslova, kako je ranije izjavljivao postoji princip "dva šešira", a prethodno se takva dilema pojavila kada je govorio na konferenciji za medije SNS i komentarisao istragu povodom ubistva Olivera Ivanovića.

Podsetimo, Infomer je na naslovnoj strani preneo "ekskluzivno otkriće" da je "ubica u štek-stanu iz SAD uhapšen dok je spremao atentat", kao i da su ga "krila dvojica Srba koji su pričali da je on došao da obavi posao i odmah nestane".

Slična informacija se pojavila i na naslovnoj strani tabloida Alo, uz navode da je "za atentat u Beogradu plaćeno 250.000 dolara", te da je "Foka htela da likvidira uglednog Srbina", uz dodatak da je "smaknuće koje je trebalo da izvrši Korbet D. planirano po modelu ubistva Olivera Ivanovića".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: