Par iz Srbije uhapšen u Budvi, krali stvari sa plaže

Budvanska policija uhapsila je srpske državljane M. B (24) K. V. (25), koje sumnjiče da su počinili pet krađa na Slovenskoj plaži u Budvi.

Izvor: Blic, Vijesti

Sreda, 09.08.2017.

00:35

Par iz Srbije uhapšen u Budvi, krali stvari sa plaže
Ilustracija: Thinkstock

Momak i devojka su, kako su objavile podgoričke “Vijesti”, uhapšeni u policijskoj zasedi dok su pokušavali da ukradu lične stvari i torbu sa plaže dok su se turisti kupali u moru.

Policiji je ranije prijavljeno da se na toj plaži dešavaju učestale krađe.

Kako navode, turisti su počeli da prijavljuju da im nestaju dragocenosti, mobilni telefoni, novac i ostale lične stvari, koje su ostavljali ispod suncobrana.

M. B. je uhapšen u trenutku dok je sa ukradenom torbom pokušao da ode sa plaže, a uhapšena je i njegova devojka koja mu je davala podršku.

Njih dvoje su, navodno, došli na letovanje u Budvu i nedostatak novca za provod i boravak obezbeđivali su svakodnevnim krađama, prenosi "Blic".

Beogradski list piše da su oni odlučivali na kojoj plaži će se kupati tek kada bi označili metu, a to su obično bili porodični ljudi ili oni turisti koji su im izgledali imućnije.

Policija navodno ima dokaze da je uhapšeni par počinio pet krađa.

Zadržani su u stanici policije, pa privedeni osnovnom državnom tužiocu u Kotoru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: