S.Palanka: Mladići pretili građanima da će im iseći noge

Građanima Smederevske Palanke koji se protive seči 42 stabla lipe u ulici Vuka Karadžića je pretila grupa mladića koja je tražila da odustanu od protesta.

Izvor: Beta, N1

Četvrtak, 20.07.2017.

20:32

S.Palanka: Mladići pretili građanima da će im iseći noge

Oni su zapretili da će im u suprotnom motornom testerom – iseći noge.

Pošto su građani protiv njih podneli krivičnu prijavu, policija je nakratko privela jednog od mladića, prenosi N1.

"Ti momci pojavili su se čim su se radnici koji su nameravali da iseku drveće, udaljili iz ulice zbog našeg protesta", naveli su meštani Smederevske Palanke i dodali da su mladići nakon pretnji "divljački" isekli nekoliko stabala.

"Poslali su snagatore, ... to su ljudi koji se hvale krivičnim prijavama, ... Istetovirani su i nose kajle, nisu ovo predrasude na osnovu fizičkog izgleda, već to su neka deca 94. godište, 95, 90, nisu to više ni deca. I taj neki dečko.., isekao je jedno drvo i počeo je da preti ljudima kako će im poseći noge i kako je bolje da se sklonimo jer će nam poseći noge", rekla je Ivana Manojlović.

Po rečima predsednika Opštine Toplice Pintorovića, seča lipa je neophodna, jer njihovo korenje podiže asfalt na kolovozu i šteti trotoarima. Dodaje da je odluka o seči doneta na osnovu mišljenja nadležne komisije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: