Progovorio Bil Kozbi: Možda iza svega stoji rasizam

Amerićki glumac Bil Kozbi koga čeka suđenje za seksualno zlostavljanje, u prvom intervjuu nakon povlačenja iz javnosti kaže da iza svega može da stoji rasizam.

Izvor: B92

Utorak, 16.05.2017.

12:11

Progovorio Bil Kozbi: Možda iza svega stoji rasizam
Foto: Getty images

Kako piše američki Dejli bist na svom sajtu, temu rasizma kao mogućeg pokretača sada već 58 optužbi za silovanja, drogiranja i iskorikšćavanja žena, pokrenula je ćerka popularnog američkog komičara Edna, u jednom radijskom intervjuu.

"Rasizam je odigrao veliku ulogu. Optužbe na račun mog oca bile su jednostrane, od samog početka. Svedok sam da su ugled mog oca i naporan rad odbačeni bez ijednog dokaza”, kazala je ćerka Bila Kosbija.

U intervjuu koji je dan kasnije dao glumac, Kosbi je rekao da je veoma lako moguće da je tvrdnja njegove ćerke tačna, odnosno da iza optužbi protiv njega stoji rasizam.

On takođe smatra i da je tajming objavljivanja optužbi protiv njega bio takav da je veoma uticao na kreiranje javnog mnjenja o njemu.

Kozbi se trenutno nalazi u pritvoru u svom domu u Pensilvaniji, gde čeka početak suđenja. Pokušao je preko tima advokata da uloži žalbu na ceo proces, ali mu je sudija to odbio .Prema pisanju nekih medija, on je sada i slep.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Društvo

MUP upozorio građane Srbije

Povodom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika očekuje se povećan priliv velikog broja putnika i vozila u našu zemlju, zbog čega se mogu očekivati duža zadržavanja na graničnim prelazima, upozorio je danas MUP.

9:37

26.4.2024.

1 d

Podeli: