Nikolić Putinu: Napad na sve nas, Srbija je uz Rusiju

Predsednik Tomislav Nikolić uputio je je povodom terorističkog napada u Sankt Peterburgu saučešće ruskom predsedniku Vladimiru Putinu i porodicama žrtava.

Izvor: B92

Ponedeljak, 03.04.2017.

21:26

Nikolić Putinu: Napad na sve nas, Srbija je uz Rusiju
Foto: Tanjug

"Napad na miroljubive građane Sankt Peterburga, koji je i u prošlosti mnogo zla pretrpeo od sličnih totalitarnih i terorističkih akata, napad je na ceo civilizovani svet i na sve nas", naveo je Nikolić, a prenela njegova pres služba.

On je naveo da će Srbija, sada, kao i u prošlosti biti čvrsto uz Rusiju.

"I kao što smo u prošlosti zajednički ustali protiv takvih, koji su hteli da nas unište, garantujem Vam gospodine predsedniče, da ćemo i sada biti uz vas, kao i čitav miroljubivi i pravdoljubivi svet", naveo je Nikolić.

"Danas je, kao i uvek srpski narod nepodeljeno i čvrsto uz naše ruske prijatelje.Ubeđen sam isto tako i svi ljudi koji vole mir i slobodu", istakao je Nikolića.

Državno tužilaštvo Rusije okarakterisalo je kao teroristički napad današnju eksploziju u metrou u Sankt Peterburgu, u kojoj je po prvim podacima, poginulo 10, a ranjeno 50 osoba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: