U autobusu za Beograd šest kilograma "ničije droge"

Preko šest kilograma marihuane s teritorije Kosova pronađeno je na carinskom punktu Merdare, na putu za Beograd, navode iz Uprave carina.

Izvor: Tanjug

Sreda, 22.02.2017.

09:35

U autobusu za Beograd šest kilograma
Foto: Tanjug

Droga raspoređena u šest pakovanja pronađena je prilikom kontrole putnika i prtljaga autobusa vranjskih registarskih oznaka koji saobraća na redovnoj liniji Brezovica-Beograd.

Na pitanje carinika da li imaju nešto da prijave za kontrolu svi prisutni putnici i vozač odgovorili su odrično.

Kada su svi preuzeli svoj prtljag radi detaljne kontrole, u prtljažnom prostoru autobusa je ostao samo jedan crveni kofer. Niko od putnika ga nije uzeo, navodi se u saopštenju Uprave carina.

U njemu su, pored dečje garderobe, pronađene i dve veće kese u kojima je bilo ukupno šest manjih kesa sa ukupno 6.105 grama marihuane.

Kako kofer nije predat vozaču kao pošiljka, a nije mogao da se seti ni ko ga je od putnika doneo sa sobom, dalju istragu su zajedno sa otkrivenom marihuanom preuzeli policija i tužilaštvo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: