U autobusu za Beograd šest kilograma "ničije droge"

Preko šest kilograma marihuane s teritorije Kosova pronađeno je na carinskom punktu Merdare, na putu za Beograd, navode iz Uprave carina.

Izvor: B92

Sreda, 22.02.2017.

09:35

U autobusu za Beograd šest kilograma
Foto: Tanjug

Droga raspoređena u šest pakovanja pronađena je prilikom kontrole putnika i prtljaga autobusa vranjskih registarskih oznaka koji saobraća na redovnoj liniji Brezovica-Beograd.

Na pitanje carinika da li imaju nešto da prijave za kontrolu svi prisutni putnici i vozač odgovorili su odrično.

Kada su svi preuzeli svoj prtljag radi detaljne kontrole, u prtljažnom prostoru autobusa je ostao samo jedan crveni kofer. Niko od putnika ga nije uzeo, navodi se u saopštenju Uprave carina.

U njemu su, pored dečje garderobe, pronađene i dve veće kese u kojima je bilo ukupno šest manjih kesa sa ukupno 6.105 grama marihuane.

Kako kofer nije predat vozaču kao pošiljka, a nije mogao da se seti ni ko ga je od putnika doneo sa sobom, dalju istragu su zajedno sa otkrivenom marihuanom preuzeli policija i tužilaštvo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: