Tramp već ima slogan za sledeće izbore i zaštitiće ga

Američki predsednik Donald Tramp očito je uveren da će ispuniti svoje obećanje iz kampanje i "Ameriku ponovno učiniti velikom".

Izvor: B92

Sreda, 25.01.2017.

11:33

Tramp već ima slogan za sledeće izbore i zaštitiće ga
Foto: Gettyimages

Zbog toga je američkom zavodu za zaštitu intelektualnog vlasništva već podneo zahtev da zaštiti slogan koji namerava koristiti na izborima za drugi mandat - "Keep America Great" (Održimo Ameriku velikom).

Trump je zahtev podneo i pre nego što je stupio na dužnost. Zatražio je zaštitu navedene fraze u kombinaciji s uzvičnikom i bez njega.

Novinarima “Vašington posta” još prošle nedelje u intervjuu je rekao da je izabrao "Keep America Great!" za svoj budući izborni slogan.

Po pisanju Posta, to mu je palo na pamet usred intervjua. Pozvao je advokata, ovaj je stigao za dva minuta te dobio uputstvo što treba da uradi.

Tramp je potom nastavio s intervjuom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: