Eksplodirao automobil, muškarac iskrvario, žena bez noge

Umro je muškarac ranjen u eksploziji automobila u Podgorici, dok je žena koja je s njim bila u vozilu, teško ranjena, saopštio je Klinički centar Crne Gore.

Izvor: B92

Četvrtak, 19.01.2017.

21:42

Eksplodirao automobil, muškarac iskrvario, žena bez noge
Thinkstock

Tridesetogodišnji Đorđe Sekulović i Jelena Korać (31) bili su automobilu koji je oko ponoći eksplodirao u jednom od glavnih gradskih bulevara.

Ta eksplozija automobila je treća u poslednja dva meseca u Podgorici.

Po portalu CdM, Sekulović je nedavno izašao iz zatvora, gde je bio zbog razbojništva.

Sekulovića je eksplozija izbacila iz automobila, dok su ženu vatrogasci izvukli, prenose podgorički mediji i navode da je automobil "reno megan" potpuno uništen, te da su od siline eksplozije popucala stakla na prozorima okolnih zgrada.

Načelnik Intenzivne nege Kliničkog centra Zoran Jovančević saopštio je Televiziji Crne Gore da je Sekulović imao teške rane obe noge, da je iskrvario, dok je ženi amputirana noga i ona je u "stabilnom stanju".

Uviđaj je završen jutros, ali se policija nije zvanično oglasila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: