Jovanov: Jeremić misli samo o sebi i da se dočepa fotelje

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Milenko Jovanov saopštio je da je vlada u kojoj je Vuk Jeremić bio ministar otpustila više od pola miliona ljudi.

Izvor: B92

Sreda, 18.01.2017.

22:00

Jovanov: Jeremić misli samo o sebi i da se dočepa fotelje

Kako on kaže, ta vlada je upropastila na hiljade firmi, a tajkunima poklanjala srpske oranice.

Jovanov u saopštenju navodi da kada je uništio sve što je mogao, Jeremić se spakovao i otišao u Ameriku i baš ga je bilo briga i za gradjane, i za Srbiju, i za poljoprivredu, i za penzije.

"Sad, pošto u inostranstvu nije uspeo da dobije funkciju koju je želeo, vratio se u Srbiju i odjednom se setio gradjana Srbije i njihovih problema", ukazuje Jovanov i pita "i šta im je ponudio kao rešenje? Njima ništa, ali sebi fotelju predsednika Srbije".

"Dakle, kao i uvek, Jeremić misli samo o sebi, i o tome kako da se dočepa fotelje. Za narod ga je i dalje apsolutno baš briga", zaključio je Jovanov.

Jeremić je ranije danas, u Zrenjaninu na tribini u hotelu "Vojvodina" gde je razgovarao sa gradjanima, naveo da ne može da stoji po strani dok, kako su preneli mediji, "postajemo država jeftine radne snage i obespravljenih radnika".

Jeremić, koji je predsednik CIRSD, najavio je u nedelju kandidaturu na predstojećim izborima za predsednika Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: