Gojković: Pevanje DJB je ponižavanje parlamenta

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković smatra da su poslanici Dosta je bilo pevanjem i svirajem gitare u parlamentu pokušali da obesmisle i ponize to telo.

Izvor: B92

Sreda, 28.12.2016.

16:05

Gojković: Pevanje DJB je ponižavanje parlamenta
Foto: Tanjug

"Ova je bilo na nivou nekoga amaterskog zamišljanja kako izgleda proslava nečega posle neke noćne pijanke", ;rekla je Gojković novinarima pošto su poslanici DJB građanima iz Skupštinskog hola uz pesmu "Pada Vlada" poželeli srećnu Novu godinu.

Ona je kazala da ponašanje poslanika DJB govori više o njima nego o predsednici parlamenta i poslanicima vladajuće većine koji su vredno radili na donošenju više predloga zakona.

Gojković je navela i da neće reagovati ni na bilo koji način zbog današnjeg ponašanja poslanika DJB, i dodala da je "možda trebalo da reaguje neko drugi".

"Sigurna sam da će ovaj čin izazvati veliko negodovanje građana Srbije, jer građani biraju poslanike da bi radili i njihov život bio bolji, a ne da od ovog doma naprave cirkus. Samo sam sa gađenjem mogla da posmatram to (pevanje i sviranje) nekoliko sekundi", rekla je Gojković.

Poslanici DJB su u skupštinskom holu obeležili kraj zasedanja pesmom "Pada vlada", uz gitaru koju je svirao lider pokreta Saša Radulović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: