Kraljevo: Pretukao ženu nasmrt

Kraljevačka policija uhapsila je A. G. (38) iz tog grada zbog sumnje da je u ponedeljak u porodičnoj kući u Kraljevu do smrti pretukao nevenčanu suprugu.

Izvor: B92

Utorak, 22.11.2016.

09:50

Kraljevo: Pretukao ženu nasmrt
Foto: Tanjug, arhiva

Kako se navodi u saopštenju Policijske uprave Kraljevo, A. G. se tereti za krivično delo teško ubistvo.

Po nalogu zamenika višeg javnog tužioca, koji je u prisustvu policije izvršio uviđaj, A. G. je određeno zadržavanje do 48 sati, posle čega će biti priveden u Više javno tužilaštvo u Kraljevu.

Pre nešto više od nedelju dana novosadska policija je uhapsila J.M. (54) zbog sumnje da je pretukao svoju šest godinu mlađu nevenčanu suprugu, koja je preminula od zadobijenih povreda.

Krajem oktobra D.J. (41) iz Donjeg Vidova kod Paraćina umrla je nakon što ju je suprug teško zlostavljao. On je zadržan u policiji zbog sumnje da je prebio ženu i bacio je s terase.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: