Tramp glasao uz zvižduke: Sve je dobro, uopšteno govoreći

Predsednički kandidat Donald Tramp zajedno sa suprugom Melanijom glasao je na američkim izborima na biralištu na Menhetnu.

Izvor: B92

Utorak, 08.11.2016.

17:15

Tramp glasao uz zvižduke: Sve je dobro, uopšteno govoreći
Foto: Tanjug

Tramp je glasao u sportskoj dvorani u jednoj njujorškoj školi, gde se nekoliko sati pre toga dogodio incident, kada su dve aktivistkinje Femena protestovale u toplesu protiv Trampa.

Tramp nije komentarisao taj incident, ostavio je prilog u školi na rasprodaji đačkih kolačića i rekao da su informacije koje ima njegov štab "veoma dobre".

"Sve je veoma dobro, uopšteno govoreći", rekao je Tramp nakon pitanja o prvim informacijama o glasanju u ključnim državama.

"Ovo je velika čast", rekao je Tramp dok je ubacivao listić u glasačku kutiju.

On je dodao da veruje u pozitivan ishod izbora i da oseća "ogroman entuzijazam", kao i da je "zabrinut zbog mogućeg nameštanja izbora". Tramp je takođe pozvao birače da "ponovo učine Ameriku velikom".

Kako se vidi na snimcima, Trampa su dočekale njegove pristalice, ali su se po izlasku iz automobila čuli i glasni zvižduci iz gomile.

Podsetimo, oči celog sveta su uprte u SAD, tačnije u 11 država koje će odlučiti istorijske izbore. Opširnije pročitajte u tekstu našeg Spasoja Veselinovića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

9 h

Podeli: