Ćuprija: Potukli se ginekolozi u toku radnog vremena

Ginekolozi Opše bolnice u Ćupriji, šef odeljenja Radiša Mladenović (58) i ginekolog Vladan Kaluđerović (48) potukli su se u toku radnog vremena.

Izvor: B92

Subota, 05.11.2016.

21:00

Ćuprija: Potukli se ginekolozi u toku radnog vremena
Getty Images

Mladenović je završio na Odeljenju za uho grlo i nos, "zbog preloma nosne kosti gde mu je kost imobilisana i izvršena tamponada nosa zbog jakog krvarenja", rečeno je Tanjugu u toj zdravstvenoj ustanovi.

Kaluđerović je posle pregleda pušten kući, sa hematomima po vratu.

Osoblje Ginekologije i akušerstva nerado govori o ovom incidentu, ali su rekli Tanjugu da je reč "o velikoj sramoti" i strahuju da bi ovaj incident o kome, kako kažu, "bruji Pomoravlje", mogao imati posledica na ugled cele bolnice, koja je najstarija ustanova u tom delu Srbije i najveća na "Koridoru 10", između Beograda i Niša.

Prema priči osoblja, tuča se dogodila u subotu posle vizite u kabinetu Mladenovića.

Policijska uprava u Jagodini nije se oglasila povodom ovog incidenta, v.d. direktora Opšte bolnice dr Slobodan Gajić je izjavio da je slučaj prijavljen Ministarstvu zdravlja i novinare upućuje da tamo potraže informacije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

23 h

Podeli: