Na Bubanj potoku zadržavanja 20 minuta, na Horgošu sat

Na naplatnoj stanici Bubanj Potok trenutno se čeka oko 20 minuta, dok se u popodnevnim satima očekuju i duža zadržavanja.

Izvor: B92

Nedelja, 28.08.2016.

12:51

Default images
Foto: Thinkstock

Na prelazu Batrovci sa Hrvatskom kao i prelazu Horgoš sa Mađarskom na izlazu iz zemlje zadržavanja su sat vremena, saopštio je AMSS.

Tokom dana na pojedinim naplatnim stanicama - Bubanj Potok, Stara Pazova, Sirig, Nais i Doljevac - može doći do formiranja kolona sa nešto dužim zadržavanjem, a najopterećeniji je Bubanj Potok pa se na ovoj naplatnoj stanici vreme za naplatu putarine brzo menja.

Na naplatnim rampama su otvoreni svi raspoloživi kanali za naplatu putarine.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima pojačan je intenzitet saobraćaja.

Na graničnom prelazu sa Crnom Gorom trenutno nema dužih zadržavanja od petnaestak minuta, dok je na prelazu Gradina sa Bugarskom kao i Preševu sa Makedonijom pojačan intenzitet saobraćaja sa zadržavanjima do 30 minuta.

I danas vozače na putevima u Srbiji očekuje pojačan intenzitet saobraćaja, a sa povremeno usporenom vožnjom treba računati na obilaznici oko Beograda, navodi se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

16 h

Podeli: