Vučić: Đenero pre Putina? Pusti ti Putina, Đenero je vest

Lider SNS Aleksandar Vučić na konferenciji za medije nakon sednice Predsedništva SNS komentarisao je to što je Davor Đenero na RTS išao pre njega i Putina.

Izvor: B92

Petak, 27.05.2016.

18:01

Vučić: Đenero pre Putina? Pusti ti Putina, Đenero je vest
Foto: Tanjug

Kako kaže „Nisam znao da je on važniji od Putina".

„Đenero je bio pre Putina. Pusti ti Putina, kad je Davor Đenero tu. To je vest. Nisam zainteresovan za to, neka oni rade svoj posao, mi sa time nemamo veze“, rekao je Vučić.

„Moram da javim Putinu, poslaću mu dopis ako on ima neki događaj tog dana da se ne pojavljuje ukoliko je Đenero tu“, rekao je ironično lider SNS.

Vučić se tokom konferencije za medije nekoliko puta vraćao na priču o Đeneru i Putinu navodeći da ga „samo interesuje kojim putem se Đenero postavio iznad Putina“ i da će to neko teško da objasni.

„Aj što je Đenero važniji od mene, nego što je važniji i od Putina“, rekao je Vučić uz osmeh.

„Zamislite da je srpski ministar prva vest u Hrvatskoj, to bi morala da bude neka izjava da su Srbi najveći zločinci“, dodao je Vučić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: