Veselji jedini kandidat za predsednika DPK

Vršilac dužnosti predsednika Demokratske partije Kosova (DPK) Kadri Veselji jedini je kandidat za predsednika stranke na vanrednoj izbornoj konvencije stranke.

Izvor: B92

Subota, 07.05.2016.

00:50

Default images

Podpredsednik DPK-a Enver Hođaj je na konferenciji za medije izjavio da je bilo pravo svakog kandidata da konkuriše, predstavi viziju i platformu, ali da je za sada Veselji jedini kandidat.

"Po svemu sudeći, ićićemo s jednim kandidatom, ali ukoliko bude interesovanja, i na konvenciji mogu se kandidovati i drugi kandidati", kazao je Hođaj.

Prema njemu, prvog dana konvencije, u subotu, na sednicu su pozvane i nevladine organizacije kako bi nadgledale proces izbora lidera DPK-a.

Do izbora predsednika DPK dolazi nakon ostavke bivšeg predsednika Hašima Tačija posle njegovog izbora za predsednika Kosova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

19 h

Podeli: