Zaharijev peti put na čelu Bosilegrada

Vladimir Zaharijev sa liste "To smo mi", peti put za redom izabran je za predsednika Opštine na konstitutivnoj sednici Skupštine Bosilegrada, pišu Južne vesti.

Izvor: B92

Petak, 06.05.2016.

10:06

Zaharijev peti put na čelu Bosilegrada

Za izbor Zaharijeva, koji je neprekidno na čelu ove opštine od novembra 2001. godine, glasao je 21 odbornik, dok ih je 10 bilo protiv, a istim brojem glasova za njegovog zamenika izabran je Stefan Stojkov, dosadašnji pomoćnik predsednika.

Na konstitutivnoj sednici lokalnog parlamenta za predsednika Skupštine izabran je dosadašnji potpredsednik Slavčo Vladimirov, koji je u prošlom mandatu bio zadužen za kontakte sa Sofijom i institucijama u Bugarskoj, a potpredsednik Skupštine biće dosadašnji predsednik Saša Milenov.

Na lokalnim izborima u Bosilegradu lista "To smo mi – Vladimir Zaharijev“ osvojila je 67,74 odsto glasova i ima većinu sa 21, od ukupno 31 odborničkog mesta u lokalnoj Skupštini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

5 h

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: