Nedelja, 27.03.2016.

00:51

Briselski aerodrom: Glavna zgrada stabilna

Briselski aerodrom je saopštio da su ispitivanja zgrade u kojoj se nalazi terminal za odlaske oštećen u napadu, pokazala da je struktura građevine stabilna

Izvor: Tanjug

Briselski aerodrom: Glavna zgrada stabilna
Foto: Getty Images

U saopštenju se, takođe, navodi da će se sada ispitati mogućnost da tu budu postavljeni privremeni pultovi za čekiranje, prenosi AFP.

Nešto ranije, Briselski aerodrom je saopštio da ne očekuje da će moći da bude otvoren pre utorka, uz delimično uspostavljanje usluga za putnike, pošto je još u toku saniranje štete i uvođenje novih bezbednosnih mera.

U saopštenju se ne navode detalji u vezi sa tim merama, ali nakon napada je bilo dosta kritika, posebno zbog toga što nema sistematskih kontrola putnika koji ulaze u salu za odlaske, navodi AFP.

Na aerodromu su se pre nekoliko dana raznela dvojica bombaša samoubica, a ubrzo potom dogodio se i napad u metrou.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

22 h

Podeli: