Vučić kod patrijarha, posle o tome šta nakon Haga

Premijer Aleksandar Vučić sastaće se u petak ujutru sa patrijarhom Irinejem, posle čega će vlada na vanrednoj sednici razgovarati o presudi Radovanu Karadžiću.

Izvor: B92

Četvrtak, 24.03.2016.

13:27

Vučić kod patrijarha, posle o tome šta nakon Haga
Foto: Tanjug

Vučić se sa patrijarhom sastaje u 10 časova, a vanredna sednica vlade počinje u 11.30h.

Prema ranijim saznanjima B92, na sednici će se govoriti samo o jednoj temi - presudi bivšem predsedniku Republike Srpske, kao i o pravnim i političkim posledicama odluke u Hagu. I posle sastanka sa patrijarhom i posle sednice biće prosleđena saopštenja.

Zasad nije poznato hoće li neko iz vlade razgovarati sa novinarama u petak. Prema našim saznanjima, Vlada Srbije se neće oglašavati neposredno nakon čitanja presude Radovanu Karadžiću.

Vučić je držao govor na obeležavanju godišnjice bombardovanja u Varvarinu, odakle je i poručio da je to njegovo jedino obraćanje danas.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: